Skiveren Camping – overnatning i hytte, sommerhus, campingvogn, telt eller autocamper

Skiveren Camping – lystfiskeri

Skiveren Camping ligger helt ud til Vestkysten. Stranden udfor campingpladsen, er ideel til fiskeri efter fladfisk – forår, sommer og efterår –  og hornfisk fra maj og hele sommeren igennem. Fra midten af august og frem til midten af september, kan man fange havbars (havaborre) langs Skiveren Strand.
Det er muligt at køre på stranden og finde de bedste steder og måske undervejs, se havbarsene jage i vandoverfladen.

Fra maj og frem til september, kan man også fange havørreder fra stranden, men her er tale om fiskeri tidligt om morgenen og i de helt sene aften-timer.

Skagen, Gammelskagen og Grenen er fyldt med fiskemuligheder. Det tager kun en lille halv time i bil fra Skiveren Camping at komme derop. Torsk, sej, havbars, havørred, laks, pighvar, skrubbe, rødspætte, makrel og hornfisk, er bare nogle af arterne der kan fanges i toppen af Danmark.

Imellem Skiveren og Skagen finder man Kandestederne. Ligesom på Skiveren Strand, kan man også køre langs vandet der. Havbars, havørred, hornfisk, makrel og pighvar, er de mest populære sommerfisk, som besøger denne strand.

Syd for Skiveren Camping ligger Hirtshals. Havnen er hyggelig og velbesøgt, og ikke uden grund. Hvert år fanges der sild og makrel i massevis fra den sydlige havnemole, lige ved ind/udsejlingen. Den fiskeart de fleste lystfiskere dog håber på at fange ved Hirtshals, set over et helt år, er fladfisken. Også de fiskes hovedsageligt efter i ind/udsejlingen til havnen. Fladfisk kan stort set fanges fra Hirtshals Havn året rundt.

Både syd og nord for havnen, d.v.s. fra strandene, kan der i sommerhalvåret fanges havørred og havbars. Flere rev og tangbælter er at finde til begge sider. Flest syd for havnen. Det tager under 30 minutter at køre til Hirtshals Fra Skiveren Camping.

Denne campingplads ligger centralt i forhold til flere gode fiskemuligheder og er klart et besøg værd. Dette uanset om man er til lystfiskeri, familieferie eller evt. et par venner på tur, for at hygge sig sammen og nyde livet ved Vesterhavet.

Overnatning på Skiveren Camping

Det er muligt at leje lækre campinghytter, sommerhuse samt campingvogne på Skiveren Camping. Man kan også overnatte i egen campingvogn, telt eller autocamper. Pladsen er stor, rummelig og er omgivet af et rigt plante- og dyreliv.

Campingpladsen og området omkring, byder på mange muligheder for aktiv familieferie. Vandreruter, mountainbike-ruter, fitness og wellness m.m. Læs mere om det på deres hjemmeside – se linket nedenunder her.

Adresse og info

Skiveren Camping – Niels Skiverens Vej 5-7 – 9982 Aalbæk – Tlf: +45 98 93 22 00 – Mail: info@skiveren.dk – Hjemmeside: Skiveren.dk