Køb af fiskegrej

Køb af fiskegrej – info

Køb af fiskegrej kan gøres i Jagt og Fiskeri Frederikshavn. Butikken har alt i fiskegrej og udstyr til lystfiskeri i Skagen og omegn. I butikken kan man bl.a. også købe børsteorm og tobis.

Det kan i høj grad betale sig, at køre denne tur når fiskegrejet skal købes. Både på grund af de generelt billige priser, men også størrelsen på udvalget.

I Skagen Havn kan man fange sild og makrel. Disse fanges bedst med silde- og makrelforfang, som Jagt og Fiskeri har et stort udvalg af. I havnene er der også en del torsk og sej, disse hugger også gerne på de nævnte forfang, dog er makrelforfanget oftest mest givende i den henseende. Gummifisk i form af jigs og shads forhandler de også i Frederikshavn. Gummifiskene er uhyre effektive til torskene og sammen med blink, er de begge at foretrække frem for makrelforfang.

Forfang til fladfisk kan man ligeledes finde i butikken, samt blink til bl.a. havørreder, hornfisk og havbars.

Skal man ud med båd efter torsk, sej eller evt. lange, er det både muligt at købe pirke og forfang til det også.

Find alt om lystfiskeriet i Skagen her: Lystfiskeri i Skagen og omegn…

Butikken har også outdoorudstyr og tøj til al udendørs brug

Denne butik har ikke alene fiskegrej, men også et godt udvalg af jagt- og outdoortøj i bedste kvalitet. Sko og støvler, bukser, jakker og waders m.m.

Da der altid er flere ekspedienter i butikken, er man garanteret en god og hurtig service. Lokalkendskabet er i top og personalet svarer gerne på spørgsmål om fiskepladser og grej. Bl.a. i forhold til tidens muligheder og fiskearter.

Besøg Jagt og Fiskeri i Frederikshavn på nedenstående adresse.

Køb af fiskegrej – adresse og kontakt:

Jagt og Fiskeri Frederikshavn – Danmarksgade 8 – 9900 Frederikshavn – Tlf: 98 42 31 46 – Mail: jagtogfiskeri@mail.dkhjemmeside: Jagt og fiskeri – besøg dem på facebook: Klik her…