Poul Eeg Camping – overnatning i hytte, campingvogn, telt eller autocamper

Poul Eeg Camping – lystfiskeri

Poul Eeg Camping ligger centralt, i forhold til alle Skagens fiskemuligheder. Man skal ikke køre mere end 2 minutter fra campingpladsen, ud for enden af Batterivej, før man står på en fiskeplads, som rummer “et hav” af fiskearter. Havbars, havørred, laks, fjæsing, skrubbe, pighvar, hornfisk og makrel m.fl. Det kan være en fordel at bruge waders, når der skal fiskes her, men vær opmærksom på den stærke strøm ved ebbe og flod.

Havnen i Skagen er et fiskemekka i sig selv. Denne familievenlige havn har det hele. Fra kaj og mole, kan man fange godt 15 forskellige fiskearter. Størstedelen af arterne kan fanges i sommerhalvåret, fra ca. april til oktober.  Her er tale om arter som torsk, sej, glyse, rødspætte, skrubbe, fjæsing, ål, ålekvabbe, sild, tobis, hornfisk, makrel, havørred, multe og havbars m. fl. Det tager kun 5 minutter at køre til Skagen Havn fra campingpladsen.

Fra Grenen og de mange stenhøfder syd for Grenen, kan man især i sommersæsonen, fange masser af hornfisk. I ny og næ, kigger der også en del havørreder forbi. Denne fiskeplads er kun 3 minutters kørsel fra Campingpladsen.

Der er dog langt flere muligheder for lystfiskeri nær denne campingplads, læs mere om det her på siden.

Poul Eeg Camping ligger i høj grad ideelt, når der skal fiskes i Skagen og omegn.

Overnatning på Poul Eeg Camping

Det er muligt at leje flotte og velindrettede hytter, samt campingvogne. Har man egen campingvogn, telt eller autocamper, er der mange lækre enheder/pladser at vælge imellem.

Campingpladsen ligger i rolige og fredlige omgivelser, men alligevel er der kun få minutters gang til Skagen by, hvor gode indkøbs-muligheder, spændende butikker med tøj m.m. og et væld af kulinariske oplevelser, er at finde.

Pladsen egner sig både til familieferie, ophold for par, samt grupper, som vil ud og opleve Skagen og Omegn.

Adresse og info

Poul Eeg Camping – Bøjlevejen 21 – 9990 Skagen – Tlf: +45 98 44 14 70 – Mail:info@pouleegcamping.dk – Hjemmeside: Pouleegcamping.dk